Fejr Don Heck i et værk af Art of Art

medieudgivelse-I 2010 producerede Twomorrows forlag en biografi om Vince Colletta, den kontroversielle, meget ondartede, men meget produktive ætter af tegneserier i 1960’erne og 1970’erne. Mens masser af læsere oprindeligt var skeptiske over for ideen om at give Colletta sin egen bog, fik den tynde sorte linje: Vince Colletta rave anmeldelser for endelig at dokumentere det … Read moreFejr Don Heck i et værk af Art of Art

Conexao af Amber Mark (EP)

Hun er på Virgin/Emi, men denne EP er så stor, at jeg var nødt til at give det et råb. Riyl: Erykah Badu’s Nonweird Spirit Hipsway, Sade (Mark dækker Sades “kærlighed er stærkere end stolthed”), Anita Baker med en moderne lyd, sjælfuld jazz.

Magic 19 af Bishop Nehru

Bishop Nehru startede med at arbejde med MF Doom, såvel som parringen syntes logisk: begge har store ordforråd såvel som en tendens til at tale på et noget metafysisk, strøm-af-bevidsthedsniveau. Dette fungerer ikke ud over hans tidligere ting, men det er stadig fascinerende at nyde ham udvikler sig.

Åh. MIN. GUD.

Jeg ved ikke, hvor mange af jer ser Saturday Night Live i disse dage (det er faktisk blevet meget godt igen), men de gjorde for nylig en “Mokiki Do the Sloppy Swish” -dans … og ligheden er uhyggelig . Bonus: Hele videoen er her.