Bolivar såvel som tunge vinylskabere gør Russ Manning -nomineringer

boom! Studios er stolte af at afsløre, at det har fået to nomineringer i Russ Manning Appeling Newcomer Award 2018 (ofte benævnt Manning Award). Dette inkluderer nomineringer til Sean Rubin, forfatter/kunstner af Bolivar fra Archaia -aftrykket samt Nina Vakueva, kunstner af tung vinyl fra boom! Boksaftryk.
Boom! Studios har tidligere vundet Manning Award i 2016 for kunstneren Dan Mora (KLAUS) samt tilsluttet prisen i 2015 med kunstneren Jorge Corona (Feathers).

“Boom! Studios har en langvarig skik at finde de allerbedste nye talenter i tegneserier såvel som at give dem platformen til at fortælle originale historier, noget vi er stolte af at se anerkendt med to af de fem mulige nomineringer til 2018 Manning Awards, ” sagde Matt Gagnon, chefredaktør, Boom! Studios. ”Både Bolivar såvel som tung vinyl legemliggør vores virksomheds forpligtelse til at producere nye tegneserier til vidtgående såvel som forskellige målgrupper til at vokse vores branche. Tillykke til Sean, Nina såvel som alle de utrolige nye talenter, der er anerkendt i år. ”

Manning Award er blevet leveret årligt på San Diego Comic-Con siden 1982. Den leveres til en tegneseriekunstner, der tidligt i sin karriere viser en overlegen forståelse såvel som kapacitet i kunsten at producere tegneserier. Det er opkaldt efter Russ Manning, kunstneren Finest forstod for sit arbejde på Tarzan såvel som Star Wars -avisstrimler såvel som Magnus, Robot Competitor Comic Book. Russ var en fremtrædende gæst på San Diego -konventionen i 1970’erne.

Modtageren af ​​Manning Award vil blive afsløret under Eisner Awards -ceremonien, der afholdes den 20. juli på Hilton San Diego Bayfront Hotel. En komplet liste over nominerede kan opdages på Manning Award -webstedet.

For fortsat nyheder om Boom! Studios, hold dig opdateret med www.boom-studios.com samt overholde @boomstudios på Twitter.

Om boom! Studios
Boom! Studios blev oprettet af Ross Richie i 2005 med det entydige fokus på at producere tegneseriebog i verdensklasse samt grafisk bogfortælling for alle målgrupper. Med fremme af fire unikke aftryk – Boom! Studios, boom! Boks, Kaboom!, Såvel som Archaia – Boom! Har skabt prisvindende originalt arbejde, herunder Lumberjanes, The Woods, Giant Days, Klaus, samt musevagter, mens det ligeledes bryder ny grund med etablerede licenser som WWE, Mighty Morphin Power Rangers, Animation Network, samt JIM Henson Business Properties. Boom! Ligeledes vil bringe deres originale serie til live med unikke forbindelser fra første look med det 20. århundrede Fox til film såvel som med 20. tv til den lille skærm. Gå til www.boom-studios.com for mere information.

Web: www.boom-studios.com
Twitter: @BoomStudios
Facebook: @BoomStudiosComics
Instagram: @boom_studios
Tumblr: boomstudios.tumblr.com

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

En dinosaur udforsker det enorme æble i Bolivar Eats New Yorkmedia -udgivelse – Boom! Studios har afsløret Bolivar Eats New York: A Discovery Adventure ™, en ny original grafisk bog, der dukker op i butikkerne november 2019 fra Bolivar -skaberen Sean Rubin. Debuting i 2017 introducerede Bolivar besøgende til en dinosaur …
10. januar 2019in “Comics”

Boom! Studios modtager syv 2018 EISNER AWARD NOMINATIONSMEDIA Release – Boom! Studios er stolte af at afsløre, at det har fået syv samlede nomineringer i EISN -priserne 2018 og hædrer det allerbedste i tegneserieindustrien. Dette inkluderer seks nomineringer til boom! Studios udgivelser inklusive nomineringer til hver …
27. april 2018in “Comics”

Boom! Studios -serier såvel som skabere udgør 7 2018 Ringo Award NominationsMedia Release – Boom! Studios er stolte af at afsløre, at såvel som skaberne har fået syv nomineringer i Mike Wieringo Comic Book Market Awards 2018 (ofte benævnt “Ringo Awards”). Denne prestigefyldte liste over 2018 Ringo AW …
26. juni 2018in “Comics”

Leave a Comment