En Dark Lord rejser sig i Darth Vader#1 i juni

Media Release-Den mest skræmmende skurk i hele Galaxy Returns for en helt ny serie! I dag er Marvel nydelse såvel som Lucasfilm Ltd. glade for at afsløre en ny begyndelse for en af ​​de mest fremtrædende Star Wars ™ tegneserie -serie! I juni, forbered dig på Darth Vader #1-Den helt nye kontinuerlige serie vedrørende en tegneserie i nærheden af ​​dig! Superstar-forfatter Charles Soule (Poe Dameron, forbløffende X-Men) vil team med chartbusting-kunstner Giuseppe Camuncoli (Amazing Spider-Man) for at kronikere den legendariske stigning i en af ​​de største skurke i hele fiktion!
”Jeg er så ekstatisk, at vi får at fortælle meget flere historier om den allerbedste skurk gennem tidene… og denne gang får vi at vise hans ekstremt første skridt ind i den mørke side,” sagde serieredaktør, Jordan D. Hvid. ”Jeg blev sprængt af et par af de ting, vi planlægger at vise i denne serie … og jeg tror, ​​at besøgende også vil være – fra hardcore Star Wars -fanatikere til dem, der vil se meget mere af den dødbringende fare fra slutningen af Rogue one. Charles har en ond stribe i ham, som besøgende måske har set, hver gang han har skrevet Palpatine i fortiden. Nu kommer det foran såvel som center. ”

Da Anakin Skywalker faldt, både til træk i den mørke side såvel som til bladet i Obi-Wan Kenobi, øgede han op igen, meget mere producent end mand. Efter at have mistet uanset hvad han, da han holdt kære, valgte den, der blev profeteret for at bringe balance til styrken i stedet for en mørkere sti. Nu, i en historie, der er sat direkte efter begivenhederne i Star Wars: Revenge of the Sith, er han nødt til at tage sine allerførste skridt ind i en mørkere verden som … Darth Vader, Dark Lord of the Sith!

Vidne berømte øjeblikke i Star Wars Galaxy med linsen til en af ​​dens en masse populære karakterer! Bygningen af ​​Vader’s Red Lightsaber, After Effects of Buy 66, begyndelsen på inkvisitorprogrammet samt stigningen i et imperium. Deltag i Vader, mens han lærer en ny måde. Metoden til Darth Sidious … Metoden til den mørke side.

I juni ventede Marvel’s Smash-Hit Star Wars-tegneserier til en ny tidsalder på en galakse langt, langt væk! Gå en tur på den mørke side, da Soule & Camuncoli bringer dig behovet for at tjekke Darth Vader #1 – tilbudt hvor som helst tegneserier tilbydes i juni!

Darth Vader #1
Skrevet af Charles Soule
Kunst af Giuseppe Camuncoli
Cover af Jim Cheung
Til salg i juni!

For at opdage en tegneserie i nærheden af ​​dig, se www.comicshoplocator.com eller telefonopkald 1-888-comicbook.

Om Marvel: Marvel Entertainment, LLC, et helejet datterselskab af Walt Disney Company, er en af ​​verdens en masse berømte karakterbaserede nydelsesfirma af medier over halvfjerds år. Marvel bruger sine karakterfranchiser inden for underholdning, licens såvel som udgivelse. For meget mere info se www.marvel.com © Marvel 2016

Lucasfilm, Star Wars samt tilknyttede egenskaber er varemærker og/eller ophavsret i USA såvel som andre lande, af Lucasfilm Ltd. og/eller dets tilknyttede selskaber. © & TM Lucasfilm Ltd.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Comiclist -forhåndsvisninger: Star Wars Darth Vader #20 The Queen’s Shadow vender tilbage! Darth Vader fortsætter sin søgen efter at ødelægge Agents of Crimson Dawn, optaget af et usandsynligt team af helte såvel som mordere. Dog bliver hver vri i historien kastet i bekymring for den chokerende tilbagevenden af ​​Sabé, Handmaiden fra Padmé Amidala! Hvem er helten? Hvem er …
10. februar 2022in “Comiclist”

Star Wars Secrets under “Summer Freeze” Nu hvor Boba Fett-bogen såvel som Obi-Wan Kenobi er kommet såvel som gået fra Disney Plus, opdager Star Wars-fans sig midt i en “Summer Freeze” uden nogen ny Live-action-materiale, der kommer op, indtil Andor har premiere i slutningen af ​​august. Disse periodiske korte luller i ny streaming …
12. juli 2022in “Comics”

Dit besøg med læge Aphra: Hemmeligheder til at se markedet for læge Aphra Secrets opvarmes nu, hvor hendes navn cirkulerer i Disney+ Rumor Mill. Meget bedre få disse hemmeligheder, mens du kan. Formålet for APHRAs hemmeligheder har været varm i årevis, men rentesatsen er ved at sammensætte. I tegneserierne er hun ofte …
16. januar 2022in “Comics”

Leave a Comment