Interview: Wook Jin Clark såvel som Joseph Keatinge på Image’s Flavor

Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Smag nr. 1

Joseph Keatinge har skrevet lukker, herlighed, ringside såvel som mere. Wook Jin Clark har trukket erfaringstid: flip side, rutinemæssig show såvel som mere, ud over at komponere såvel som at tegne Megagogo. Nu går de sammen med smag, en fortælling om kokke, familie samt mad, der snart kommer fra billedtegneserier. Begge skabere leverede for nylig Westfields Roger Ash et kig på, hvad der er i vente til denne nye serie.

Westfield: Præcis hvordan kom I to sammen for smag?

Wook Jin Clark: Joe så godt som jeg tilfreds med en ECCC måske for seks eller syv år siden? Haha, undskyld min hukommelse er en enorm tåget. Ja, vi tilfredse der såvel som endte med at være venner ganske hurtigt. Vi talte om at arbejde sammen en dag, såvel som det bare tog os så lang tid for vores rutine at stille op såvel som et job, der virkelig passer!

JOSEPH KEATINGE: Mens vi tilfredse med Emerald City Comic Con, tog vi ligeledes en beslutning om at arbejde sammen på en anden Emerald City Comic Con et par år senere. Så snart jeg forlod mit bord for at lede efter en kunstner at arbejde sammen med, fandt jeg ud for at løbe ind i Wook Jin – som jeg ser med regelmæssighed i huset – såvel som han gik rundt og prøvede at finde arbejde. Det var det ideelle sted, det ideelle tidspunkt for os begge.

Smag nr. 1 preview side 1

Westfield: Påvirker stigningen i stjernekokke fra Food Network såvel som shows som Hell’s Kitchen Area overhovedet?

Keatinge: Mindre så stjernekokkene selv såvel som meget mere, så stigningen i kokken viser om små børn såvel som den metode, deres entusiasme blev omdannet til konkurrence såvel som forretningsvarer i en så ung alder. Jeg nød hakket Jr. med nogen, der arbejder i uddannelse så godt som de bemærkede, at det var tydeligt for dem, at de unge altid bare græd, før de begyndte at filme. Det var et stort stød – hele grunden til, at disse unge var på dette show, var på grund af deres lignende af deres håndværk. Konceptet om, at det blev omdannet til denne følelsesmæssigt forræderi -oplevelse, startede mig med at tro på konsekvenserne for dette. Jeg udtænkte allerede smag på dette tidspunkt, men de troede havde en stor indflydelse på nøjagtigt, hvordan jeg nærmede mig serien.

Clark: Ah, ikke rigtig. Jeg er dog fan af Gordon Ramsay. Jeg tror, ​​han er fantastisk. Jeg kan godt lide Hell’s Kitchen Area såvel som nøjagtigt hvor meget brutalt dog ligeledes gennemsigtigt han kan være. Jeg føler, at der kan være en karakter i smag, der ligner ham! Andre stjernekokke er jeg ikke så fortrolig med for at være ærlig. Jeg får sjældent en mulighed for at nyde tv, såvel som hvis jeg tænder for Food Network, vil jeg bare blive sulten såvel som ender med at snacks såvel som ikke fungerer.

Smag nr. 1 preview side 2

Westfield: Hvad kan besøgende se frem til i smag?

KEATINGE: Inden for en underlig muret by er kokke den største stjerne såvel som mad er den mest værdsatte vare. Imidlertid er mindreårig, ulicenseret kok Xoo ved at opdage en hemmelighed, der bare kan bringe det, der smuldrer ned.

Forbered din gane til high-stakes-konkurrencen fra Hunger Games, gennemtrængt af den lokkende rige verdensopbygning af Hayao Miyazaki. Smag er Iron Chef tilfredsstiller angreb på Titan, med strejker af Avatar den sidste airbender!

CLARK: Jeg tror, ​​at besøgende kan se frem til at blive bragt i en verden med lethed. Joe så godt som jeg begge har talt om ikke at ville proppe så meget ind i læserens aftale såvel som hurtigt og ikke give dem en mulighed for at tage det, de kræver. Jeg håber, at besøgende vil komme for at se, at smagsverdenen vil konvolut dem, så godt de kan være empatiske med et par af de figurer, der er ideelle væk.

Westfield: Hvem er et par af de figurer, som besøgende mødes?

Clark: Xoo er vores primære hovedperson. Hun er en flittig privat, der bare ønsker at tage sig af sin husstand såvel som at gøre, hvad hun kan lide at gøre, lave mad. Buster er hendes fineste ven såvel som doggy sidekick i køkkenområdet såvel som i livet. GEOF er XOOs onkel, der ruller ind i byen, der ikke er underlagt såvel som hurtigt, bliver et problem for Xoo. Ingen kan lide at ændre, der kommer ind for at ryste deres verden, såvel som GEOF gør det. Jeg tror, ​​at det primære aspekt, der binder dem alle sammen, er, at de har et lignende mål, de ser det bare udfolde sig på forskellige måder.

Smag nr. 1 preview side 3

Westfield: Præcis hvor meget verdensbygning gjorde du for serien?

CLARK: Joe så godt som jeg har leget rundt med dette job løst i over et år/måske et år såvel som et halvt? Jeg har doodling såvel som at lægge verdens ting såvel som forskellige kokke, der dukker op i et stykke tid. Jeg er i ekstase, når de andre kokke begynder at vises så godt, da jeg får spillet meget mere med æstetikken i forskellige værktøjer såvel som fødevarer!

Keatinge: Ja, vi arbejdede i fantastisk detaljer om nøjagtigt, hvordan verden ville fungere før EIDer blev startet med manuskript eller kunst. Forudsat at seriens art – såvel som dette endte med at være meget mere bevis, da det foregår – var det vigtigt at finde ud af det i metoder, som vi måske aldrig kommer til i selve serien, men vil have i ryggen af vores hoveder.

Westfield: Præcis hvor meget af hvad kokken gør, når jeg laver mad, der er baseret på faktisk mad/opskrifter, samt nøjagtigt hvor meget er jeg fantasifuld?

Clark: Et rimeligt beløb er baseret i den ægte verden. Der er nogle fantasy -elementære fødevarer i serien, men uanset hvad der fremstilles med disse produkter, kan det erstattes med noget andet, der optræder i sandhed, eksisterer. Ali Bouzari er en madekspert på vores bog såvel som en kulinarisk videnskabsmand. Han forbløffer mig med det, han ved, såvel som kan beskrive mig såvel som Joe nøjagtigt, hvordan mad fungerer på et kemisk niveau. Han bringer forskellige koncepter, der ideelt set får folk til at tro meget mere om, hvad vi spiser såvel som at tage ind, såvel som hvorfor!

Smag nr. 1 preview side 4

Westfield: Hvad kan du oplyse om dit samarbejde?

Clark: Joe er en ven, så det har været fantastisk at til sidst arbejde med ham! Tamra Bonvillain er bare den bedste! Jeg har lige for nylig tilfredsstillet både hende såvel som Ariana Maher, vores bogstaver, på ECCC i år. De er to superstjerner såvel som jeg er så ekstatisk såvel som pumpet, at vi er et hold sammen. Når man tilfredsstillede dem, var det ikke som at tilfredsstille nogen for første gang, men meget mere af en gruppe venner, der indhenter. Jeg tror, ​​det er usædvanligt at komme så godt sammen som så hurtigt ud af indgangen så godt, som jeg ikke ville handle det for noget. Tamra får mig til at se metode meget bedre ud end jeg er haha. Hun er utrolig. Jeg kan virkelig ikke angive tilstrækkelige fantastiske ting om hende! såvel som Ariana er en ægte professionel. Hun er vidunderlig såvel som høflig såvel som altid bemærkelsesværdigt arbejde!

Haha. Meget meget, hvad jeg siger, er, at jeg kan lide dette hold!

Keatinge: Ditto. Dette hold laver bogen til mig. Mit foretrukne aspekt af tegneserier er samarbejdsvinklen – hvor alle bringer deres egne talenter for at skrive noget, der ikke ville eksistere uden dem.

Smag nr. 2

Westfield: Enhver form for afsluttende kommentarer?

Clark: Hvis du glæder dig over mad, fantasi eller husholdningsorienterede historier, bedes du inspicere det såvel som at give det en chance!

Tak igen for at have interviewet os! Jeg forstår, at vi alle er pumpet til at sætte det tilgængeligt såvel som ideelt set får folk ikke kun ind i bogen, men at få besøgende til at tro meget mere på mad, hvad vi spiser, såvel som hvorfor vi spiser den! Jeg har bestemt ændret min diætplan i betragtning af at arbejde på denne bog!

Leave a Comment