Marvel’s Luke Cage: Return in MCU er mulig Mike Colter States

Det har været praktisk talt fire år, fordi Netflix annullerede Marvel’s Luke Cage i 2018. Men vi kan sidst se tilbagevenden af ​​Mike Colters uforglemmelige fyr i MCU -film.

Vi har for nylig set Charlie Cox’s comeback som Matt Murdock i Spider-Man: No Method Home. Den nøjagtige samme måned gjorde Vincent d’Onofrios kingpin et overraskende optræden i Hawkeye. Med tilbagevenden af ​​de tidligere Marvel TV -shows i de seneste MCU -film såvel som serier er det kun naturligt at forvente, at Luke Cage muligvis er næste.

I andre nyheder er Marvel Comics ved at frigive en ny Thunderbolts Comics, med Hawkeye såvel som Luke Cage som dets primære kundeemner. Ud over for nylig har Thunderbolts -filmen opdaget sin instruktør.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Selvom dette kan være et langskud nu, kan vi muligvis se meget mere af Luke Cage i ‘Thunderbolts’ -filmen. Men selvfølgelig holder Marvel op, hvad der er et trick om fremtiden for deres film såvel som serier.

Når det er sagt, ville Marvel’s Luke Cage optræde i MCU når som helst snart? Her er hvad Mike Colter har at angive om rygterne.

Netflix

Mike Colter taler om muligheden for at vende tilbage som Marvel’s Luke Cage

I en nylig samtale siger Colter, at det at fremstå som Luke Cage er “altid” en mulighed. Han præciserede imidlertid, at han ikke har nogen konkret information om Marvel’s Luke Cage eller den retning, serien vil krydse.

”Der er, antager jeg, jeg forstår bare ikke nøjagtigt, hvor sandsynligt det er, så godt som jeg ikke har noget håndgribeligt at tilbyde. Folk spørger mig altid, ‘Er det muligt?’ Så godt jeg er, ‘Alt er muligt’. De online på rygter så godt som jeg går, ‘Jeg mener, du forstår så meget som jeg ved.’ Folk tjekkede de artikler, det er den nøjagtige nøjagtige den samme mængde information, som jeg har. ‘

Det ville være godt at se forsvarerne i en MCU -film, men som os har Mike Colter ikke noget solidt begreb om en Luke Cage -genstart.

Colter fortsætter og siger, at det var godt at have en pause efter hans stint som magt fyr i Marvel’s Luke Cage. Med ham, der spillede en uigennemtrængelig såvel som uforglemmelig mand, var den fysiske arbejde for det krævende. Imidlertid siger Colton, at han havde en fremragende tid med at spille Luke Cage såvel som ville være åben for et muligt udseende i MCU.

”Jeg ville være tilgængelig for det, ja. Jeg antyder, at jeg havde en fremragende tid, såvel som jeg har haft en god pause fra så meget handling, hvad angår fysisk handling, med hensyn til at filme et superhelteshow. Så jeg ville være klar til det igen, men da jeg forlod var jeg ganske udmattet fysisk. Det er som, du ved, når du spiller en sport, du kræver lidt lavsæson. Så det var sjovt at tage en pause, ved du? ”

Marvel Comics

Hvem er denne Marvel -superhelt?

Født som Carl Lucas, var Luke Cage blandt de allerførste sorte superhelte af Marvel. Hans allerførste optræden var i juni 1972 i Luke Cage, Hero for Hire #1.

I tegneserierne fik Luke Cage sine overmenneskelige evner efter at have været underlagt en eksperimentel procedure. Denne procedure skete, da han forkert blev fængslet for en kriminel handling, han ikke begik. Hans kræfter inkluderer overmenneskelig udholdenhed såvel som holdbarhed, helende faktorer såvel som upenetrabel hud.

Siden karakterens debut i 1972 har han været en del af adskillige superheltegrupper som Avengers, Thunderbolts samt forsvarerne.

I MCU optrådte Luke Cage i Jessica Jones samt medvirkede i et show opkaldt efter sig selv. Sammen med Krysten Ritter’s Jessica Jones, Charlie Cox’s Matt Murdock, såvel som Finn Jones Iron Fist, optrådte de i Defenders -miniserien. Desværre, som den anden Marvel-stand-alone-serie af den tid, annullerede Netflix ligeledes showet.

På trods af Marvel’s manglende officielle meddelelse er Luke Cages tilbagevenden til MCU nært forestående. Hvem ved, måske vil han lave en komo i en af ​​de kommende film, der også er sat i fase 4. I øjeblikket kan du fange meget mere af Luke Cage på Disney+.

Bortset fra Luke Cage, hvilke forsvarere vil du gerne se næste i en MCU -film? Del venligst med os dine tanker!

Leave a Comment