Spider-Man: No Way Home Trailer Lækage forekommer legitim

Ventetiden til traileren til Spider-Man: No Way Home har været en lang en med en lækage. I det mindste indtil søndag. En Tiktok-video fra en konto, der er vandmærket “1Angryguy”, viser en telefonoptagelse af en telefonoptagelse med en lille, pre-vfx trailer til den næste Spider-Man-film. Spider-Man: No Way Home Trailer Lækage ser ud til at være legitim, i betragtning af at videoen hører til en visuel effektproducent, der arbejdede på Thor: Ragnarok og Ant-Man og Wasp. Også på videoen er et vandmærke, der læser “Superhero Theorist” og “Edward Rose”, en Podcaster og Geek Blogger. De rapporterede i en nu-slettet tweet, at traileren ville debutere på Cinema Con og blive parret med Shang-Chi og The Legend of the Ten Rings.

Kort efter Spider-Man: No Way Home Trailer Lækage dukkede op online, begyndte Sony Pictures at udstede DMCA-nedtagningsmeddelelser. Videoen er stadig derude, men de holder sig ikke længe. Dette beviser stadig, at der er en trailer, og at den snart kommer. Så meget som jeg elsker spoilere, medmindre du vil have en for det meste ubehagelig auditiv oplevelse, ville det være værd at vente på den officielle trailerudgivelse.

Hvad The Spider-Man: No Way Home Trailer lækage afsløret om filmen

Billede via Colombia -billeder

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Fra det, jeg kunne bestemme fra videoen, ser det ud til, at filmen begynder lige hvor Spider-Man: langt fra hjemmet sluttede. Dette er ispedd en samtale mellem Tom Hollands Peter Parker og Zendayas MJ, om Spider-Man og hans magt til at “hypnotisere” piger. Han er vist i et politiinterrogationsrum, der forklarer, at han ikke dræbte Mysterio. MJ fortæller ham, at dette er en chance for at leve uden at lyve for folk. Så det ser ud til, at hemmeligheden forbliver ude.

Vi ser derefter Peter hjemme hos Doctor Strange, der er dækket af sne. Nu kan dette være et mystisk uheld. Eller det kan bare være vinter, og han har stadig ikke rettet den improviserede ovenlysvindue, som Hulken skabte til ham i Avengers: Endgame. Vi ved fra sæt fotos, at i det mindste en del af denne film finder sted om vinteren. Doctor Strange gør Peter en solid casting en trylleformular for at få hele verden til at glemme hans hemmelige identitet. Mærkeligt advares mod dette af Benedict Wongs Wong (hvilket betyder, at vi kan få en direkte Shang-Chi-forbindelse). Mærkeligt siger så noget svært at høre om rumtid og begrebet multivers.

Vi ser også en masse uafsluttede visuelle effekter skud, der viser nogle virkelighedsparping ting. Det ser ud til, at det kunne være en del af spejldimensionen fra Doctor Strange, men det kan være noget andet. Vi ser, hvad der er beregnet til at være eksplosioner og ødelæggelse offentligt. Traileren lukker derefter med en for det meste CGI Alfred Molina som Doctor Octopus, der hilser Peter.

Hvad vi ikke ser? Enhver tidligere Peter Parkers, Mary Janes eller Daredevil. Alligevel ville de uden tvivl holde nogle af disse komoser som en overraskelse, hvis de er derinde.

Spider-Man: Ingen vej hjem debuterer i teatre den 17. december 2021.

Hvad synes du? Så du Spider-Man: No Way Home Trailer Lækage eller vil du vente på premium-versionen? Del dine tanker, anmeldelser og håb om filmen i kommentarerne herunder.

Leave a Comment