Star Wars Comics ‘læge Aphra live-action Disney+ -serie kan være i produktion: Rapport

En af de fremtrædende originale figurer, der debuterede i Marvel’s Star Wars-tegneserier, kom fra Kieron Gillen, rum-arkæologen Doctor Aphra. Hun er noget af en antihelt, hvis arbejdede både med oprørerne og imperiet. Faktisk overlevede hun en kontrakt med ingen anden end Darth Vader selv. Marvel Star Wars -tegneserien sluttede alle sidste år (til fordel for den nye serie). En ny Doctor Aphra -tegneserie kommer i april, da alle magasiner skifter ind i tiden mellem Empire Strikes Back og Return of the Jedi. Der kan dog være en live-action Star Wars-serie i produktion på Disney+, der vil se doktor Aphra bragt til live i kødet.

Hvis karakteren er blevet i hemmelighed castet og har en serie i produktion, indebærer det, at hun kunne vises allerede i sæson 2 af Mandalorian. Set til at debutere i oktober 2020 ser det ud til, at serien kunne bruge en ekspert på galaktisk historie. Ikke kun ved Mandalorian meget lidt af styrken og baby Yodas arter, udseendet af darkaberen virker også som et vigtigt sted for en arkæolog at hjælpe. Hvis hun introduceres i Mandalorian, kan det være springbrættet til hendes egen serie efter et par måneder senere.

Billede gennem Marvel Entertainment

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Rapporten kommer fra Jason Ward fra MakingStarwars.com, der har brudt sin andel af Star Wars -scoops i fortiden. Han fortalte Inverse.com, at Live-Action Doctor Aphra Star Wars-serien for Disney+ er et joint venture mellem Lucasfilm og Marvel. Ideen stemmer også overens med noget, som Bob Iger sagde under det seneste opkald fra Disney -overskuddet.

Som han sagde, gennem det brogede trick (fremhæv vores):

”På Star Wars -fronten … tager vi lidt af en hiatus med hensyn til… teaterudgivelse. Vi afsluttede … Skywalker -sagaen, og vi udvikler både tv og funktioner. Prioriteten i de næste par år er tv med den mandalorianske sæson 2, der kommer i oktober, og derefter kommer meget mere fra den mandaloriske derefter af serier. Og så har vi en prequel til Rogue One og Kenobi -serien også under udvikling. Så prioriteten for Star Wars på kort sigt bliver … tv for Disney+, og så vil vi have meget mere at sige om udvikling af teater kort efter det. 2020 bliver ikke det samme som 2019 for studiet, men vi forventer stadig et meget stærkt år…. ”

Dette indebærer, at APHRA kunne dukke op i Mandalorian for en introduktion, efterfulgt af en spin-off-serie. Værd at bemærke er, at doktor Aphra muligvis er den mest kendte queer-karakter i Star Wars. Gillen siger, at han beskriver Aphra som en lesbisk, og han har kun skrevet hendes romantiske interesser som kvinder. I Star Wars -universet er det imidlertid ikke så stort som det er i vores verden. Folk accepterer forhold af samme køn, da de er færdige med forhold mellem arter som Kanan og Hera i Star Wars: Rebels.

Hvad synes du? Vil du gerne se en live-action Star Wars-serie til Disney+ med hovedrollen Doctor Aphra? Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder.

Fremhævet billede gennem Marvel Entertainment

Leave a Comment