Aliens tjek Midtvesten i Ufology

mediefrigivelse – James Tynion IV (Batman Eternal) har taget læserne dybt ind i en anden verdensskov med skoven og helt til verdens ende med memetik. I april går han sammen med sin Thrillbent-partner Noah J. Yuenkel (The House in the Wall) og kunstneren Matthew Fox (Long Walk to Valhalla) for en historie om at vokse op og håndtere udlændinge i debuten af ​​Ufology fra prisvindende udgiver Boom! Studios.
”Karakter er kernen i alle James’s historier,” sagde Boom! Studios-redaktør Matt Gagnon. ”Uanset om de er på en usædvanlig planet eller i landdistrikterne Wisconsin, er han bevist, at han er en af ​​de bedste i virksomheden, når det vedrører karakterdrevne historier med rige koncepter. I april samarbejder han med Noah Yuenkel for at gøre det igen. De er sammen med den ekstremt talentfulde kunstner Matthew Fox, til en historie, der føles som en arving til sci-fi-thrillere som meget 8 og X-Files. ”

Becky Finch ville aldrig være speciel. Hun ville bare være en normal gymnasiestudent i den lille Midwestern by Mukawgee. Malcolm Chamber ville have noget mere. En skæbne. Et svar fra stjernerne. Når Becky er præget af en Alien’s Touch, vil hun snuble ind i et mysterium, hun aldrig ville have. Et mysterium, der praktisk talt rev fra hinanden begge deres forældres liv for 12 år siden. Hun har brug for hjælp fra sin excentriske unge klassekammerat, Malcolm, da hun finder magten inden for sig selv for at afsløre sandheden.

Ufologi nr. 1 ankommer i tegneserier den 1. april med et hoveddækning af seriekunstner Matthew Fox til prisen på $ 3,99 under diamantkøbskode Feb151123. Tilgængelig i en begrænset mængde er også en jackpotvariant af Alison Sampson (Genesis), et 10 års jubilæums incitamentsdækning af Frazer Irving (Eternal) og en sælgerincitamentsdækning af Paul Maybury (Sovereign).

Den endelige købsfrist for købsafbrydelse for sælgere er 9. marts. Er du ikke sikker på, hvor du kan finde din nærmeste komiske forhandler? Brug ComicShoplocator.com eller findacomicshop.com for at finde en! Det kan også købes direkte fra boom-studios.com.

Om boom! Studios
Grundlagt af Ross Richie i 2005, Diamond Gem-prisvindende “Bedste udgiver” Boom! Studios (boom-studios.com) genererer en konstellation af bedst sælgende Eisner og Harvey Award-vindende originale og licenserede tegneserier og grafiske romaner med branchens top talent. Boom! Studios består af fire forskellige aftryk. Det originale Studios -aftryk er hjemsted for Mike Careys selvmordsrisiko; James Tynion IV er skoven; Mark Waid er uoprettelig; Sons of Anarchy; og store problemer i det lille Kina. Steven Grants grafiske roman 2 Guns blev frigivet som en spillefilm fra Universal Pictures, med hovedrollen i Denzel Washington og Mark Wahlberg. Boom! ‘S alle aldre indtryk Kaboom! Udgiver Charles Schulz ‘jordnødder; Jim Davis ‘Garfield; Cartoon Network’s Adventure Time, Regular Show, The Outstanding World of Gumball og Steven Universe; Mike Kunkels Herobear og barnet; og Natasha Allegri’s Bee og Puppycat. Boom! ‘S eksperimentelle aftryk Boom! Box udgiver Midas Flesh og Lumberjanes. I juni 2013, boom! Erhvervet Archaia Home Entertainment (Archaia.com). Archaia er Eisner og Harvey Award-vindende grafisk romanudgiver af Mouse Guard, Cow Boy, Gunnerkrigg Court, Rust og Jim Hensons Tale of Sand. I oktober 2013 BOOM! Studios indgik et tydeligt første-look-forhold til det 20. århundrede Fox, hvilket gav studiet adgang til sit bibliotek med titler og gav udgiveren adgang til Fox’s store katalog over film. I august 2014, boom! Studios begyndte et lignende første-look-forhold til det 20. århundrede Fox TV for at udvikle egenskaber til den lille skærm.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

ComicList Preview: Ufologi Volume 1 TpMedia Release-Hvad skal man elske: James Tynion IV har allerede sprængt os væk med skoven og memetikken, og nu er han sammen med Thrillbent co-forfatter Noah J. Yuenkel (huset i væggen) og Kunstner Matthew Fox (lang gåtur til Valhalla) for at bringe os en …
21. april 2016in “Comics”

Noget dræber børnene nr. 1 ottende udskrivning annonceret af Boom! Studiosconsumers, der købte BRZRKR #1 og BRZRKR #2, vil være i stand til at få en helt gratis kopi af den ottende udskrivning af noget dræber børnene nr. 1. Pressemeddelelsen følger: Media Release – Boom! Studios annoncerede i dag, at fans af BRZRKR, den originale tegneserie -serie fra den ikoniske …
14. april 2021in “Comiclist”

Se først på boom! Studios ‘noget dræber børnene #1boom! Studios har udgivet et duftende første kig på noget, der dræber børnene nr. 1. Pressemeddelelsen følger: Media Release – Boom! Studios annoncerede i dag, at noget dræber børnene, en helt ny original fem-udgave Limited Series FR …
18. juni 2019in “Comics”

Leave a Comment