Asylum Press annoncerer SDCC 2013 Half Price Sale

Media Release – Asylum Press annoncerer, at det vil tilbyde alle dets titler til halv pris under Comic Con International Wed. 17. juli til søndag 21. juli 2013.
Asylum Press tilbyder en bred vifte af titler, herunder Steve Mannions Fearless Dawn, Black Powder af Dwayne Harris (Headsmash), Warlash, DTOX, Asylum of Horrors, Martin Shapiros Chopper, Insidious Tales, Trenchcoats, cigaretter og haglgeværer, Jason Paulos ‘retro horror anthologi Eeek!, Den dramatiske thriller bondegård af Elizabeth J. Musgrave og Szymon Kudranski, Mike Vosburgs Retrowood og Lori Lovecraft og mange flere.

”Jeg er begejstret over at tilbyde alle titler til halv pris for Comic Con,” forklarer skaberen Frank Forte, ”Det er en fantastisk måde for fans at få problemer, de savnede, og at introducere nye læsere til vores bøger.”

Asylumpressetitler på Comics Plus (IveSe)

Om asylpresse:
Asylum Press er et forlagsvirksomhed, der producerer premium -tegneserier og grafiske romaner inden for rædsel, science fiction og action -genrer. Asylum Press ‘bøger indeholder originale, karakterdrevne historier og filmiske kunstværker af topskabere og nyligt opdagede talent, der vil appellere til ikke kun tegneseriefans, men også mainstream fiktionslæsere, der normalt ikke køber tegneserier. Asylum Press leverer bøger med højt koncept via en fed ny forretningsmodel, der fokuserer på digital udgivelse og nye distributionssteder på både de amerikanske og internationale markeder.??asylum Press er distribueret af Diamond Comics-distributører og Tony Shenton og til BookTrade af SCB-distributører , Ingram og Baker og Taylor. Distribueret i Storbritannien ved omdrejningsfordeling.

Om IveSe Media, LLC
IveSe Media () er en digital indholdsdistributør, der fokuserer på tegneseriens verden og populærkultur. Virksomheden blev grundlagt i 2008 og var en af de første, der lancerede digitale tegneserier på Apples iOS -platform. Fra oktober 2011 er over 5 millioner produkter i iOS App Store blevet downloadet, der er drevet af IveSe, hvilket gør “Iverse -motoren” til en af de mest populære og vidt anvendte platforme til at læse digitale tegneserier i verden. Virksomheden er hovedsageligt placeret i Waco, TX.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Det er altid mørkest før den frygtløse daggry: Shorts #1 One Shotasylum Press har annonceret tilbagevenden af Steve Mannions Fearless Dawn med et one-shot med titlen “Shorts”. Pressemeddelelsen følger: Media Release-Asylum Press annoncerer tilbagevenden af Steve Mannions Fearless Dawn med et one-shot med titlen “Shorts” med en to variant covers af Steve og en Sketch Edition. Hej…
3. juni 2022in “Comiclist”

Asylum Press september 2022 Søsninger De venlige folk på Asylum Press har leveret tegneserie med deres anmodninger til tegneserier og andre produkter, der er planlagt til at blive sendt fra september 2022. Pressemeddelelsen følger: Media Release – Asylum Press annoncerer frigivelsen af forhåndsvisninger af sine september 2021 -opløsninger Tilgængelig fra Diamond Comics -distributører inklusive Vampire Macabre: Nosferatu …
16. juli 2022in “Avancerede anmodninger”

Fremtiden er ikke lys i Beyond Doomsday: Illustrated Tales of the ApocalypSeasylum Press vil offentliggøre ud over Doomsday: Illustrated Tales of the Apocalypse, en science fiction-antologi, der indeholder Twisted Tales of Post-Armageddon Terror. Pressemeddelelsen følger: Media Release-Asylum Press annoncerer ud over Doomsday: Illustrated Tales of the Apocalypse er en science fiction-antologi, der indeholder Twisted Tales of Post-Armageddon …
27. januar 2022in “Comiclist”

Leave a Comment