Asylum Press ‘Warlash vender tilbage som Web Comic and Digital Comics App

Media Release – Frank Forte annoncerer, at Asylum Press vil frigive den originale grafiske roman Warlash som en igangværende Web Comic Series og Digital Comic App.
Warlash, en pansret kriger af den apokalyptiske fremtid, er tilbage med en hævn. Denne web -tegneserie genindfører warlash med et utal af korte historier om hårdkogt kriminalitet noir -handling og terror. Med interiørkunst af Frank Forte, Szymon Kudranski, Steve Mannon og Cover Images af Bruno Werneck, faldt Ben Olson og Aly disse historier om mutante cyborgs, sataniske ritualer og snuskede krimelord hopper til siden.

Frank Forte beskriver, ”En del tortureret helt, to dele hårde kernehandling, med en dynge, der hjælper med desperat femme fatales og bøller blandet med høringen af ​​en beskidt Pittsburgh er den stærke stive drik, vi tilbyder fans. Vi ønsker at introducere warlash med disse korte noir -vignetter. Det vil give læserne en chance for at se karakteren, hans miljøer og de grimme villere, han vil støde på. Alle beskæftiger sig med indre dæmoner, og nogle af de onde, han kæmper, er i sit eget hoved. ”

WARLASH: Dark Noir #1 er 100% gratis og tilgængelig på Comixology, Comicsplus (IveSe), Graphicly, Diamond Digital, MyDigitalComics, Drivethrucomics, Moredom såvel som på Stand Alone Apps og Epubs on Kindlefire, Nook, Kobo, iBookstore og Googlebooks . Kommende spørgsmål vil alle være 0,99.

Andre historier, der udvikles, er: Warlash: Zombie Mutant Genesis, Warlash: Cyborg og Warlash: Mutant X.

”Vi ønskede at gøre bogen billig og tilgængelig for så mange mennesker som muligt,” forklarer udgiveren Frank Forte.

”Vi er meget begejstrede for muligheden for at nå så mange mennesker over hele verden,” forklarer udgiveren Frank Forte, ”Tabletter og ejerskab af smarttelefoner eksploderer, og vi ønsker at give godt tegneserieindhold. Den ene hindring, vi står overfor, er at koordinere frigiver en alle platforme og enheder. Vi opdaterer, hvilke tegneserier der er tilgængelige på hvilke platforme på vores hjemmeside. ”

Warlash Web Comic opdateres mandag, onsdag og fredag ​​og kan ses på:

Hjem

Asylum Press Digital Initiative Cover Preview Link:

Asylpresse findes på nettet på:
www.asylumpress.com
www.twitter.com/asylumpress

Om asylpresse:
Grundlagt i 1999 af Frank Forte, Asylum Press er et unikt forlag med speciale i højprofilerede projekter fra nogle af branchens største stigende stjerner. Steve Mannions Fearless Dawn er virksomhedens nyeste titel og har været en stor fanfavorit. Udgivelse af handling/eventyr tegneserier med sort pulver: et blodigt grænseeventyr, trenchcoats, cigaretter og haglgeværer, warlash: zombie mutant genesis. Og fortsætter deres tradition for rædsel med Undead Evil, Satans 3-ring cirkus af helvede, Asylum of Horrors, Zombie Terrors, Eeek! Asylum Press er fortsat på forkant med tegneserie og grafisk romanudgivelse. Asylum Press distribueres af Diamond Comics -distributører, Liberdistributører og Tony Shenton og til BookTrade af SCB -distributører, Ingram og Baker og Taylor. Distribueret i Storbritannien ved omdrejningsfordeling.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Asylum Press ‘Warlash vender tilbage som Web Comic og Digital Comics AppMedia -udgivelse – Frank Forte annoncerer, at Asylum Press vil frigive den originale grafiske roman Warlash som en igangværende web -tegneserie og digital tegneserie -app. Warlash, en pansret kriger af den apokalyptiske fremtid, er tilbage med en hævn. Dette web …
14. oktober 2012in “Comics”

ComicList Preview: Warlash Zombie Mutant Genesis #1Media Release – Asylum Press annoncerer forhåndsvisning og frigivelse af Warlash: Zombie Mutant Genesis #1 (af 3) En digital første tegneserie. Mini-serien er skrevet af Frank Forte og Eric Rochford og illustreret af Alek Sotirovski med farver af Milan og …
16. april 2016in “Comics”

Asyludgivelser af trailer og forhåndsvisning af Warlash: Dark Noirjune 9., 2008 (Los Angeles, CA) Frank Forte, skaberen af ​​vampyrversene, lumsk historier og asylet af rædsler, frigiver den første udgave af en ny karakter, Warlash, igennem Hans firma Asylum Press. Fire historier, 56 sider og en lav pris på $ 3,95 giver enhver læser mulighed for at få …
9. juni 2008in “Comics”

Leave a Comment