Stem på den næste DC -serie … ligesom du stemte for at dræbe Jason Todd!

Du kan stemme på den næste DC -serie, ligesom vi alle stemte for at dræbe den anden Robin tilbage i 1980’erne. Nå, ikke nøjagtigt. Og ja, hvis du aldrig har hørt historien, stemte fans virkelig for, at Jason Todd skulle dø. Overvældende det. Nu prøver DC Comics en ny demokratisk tilgang til tegneserier og lader læserne stemme for den næste tegneserie. Stylet som en March Madness -beslag, de sætter seksten serieideer mod hinanden for at se, hvilken der kommer ud på toppen. Så hvis du er fan af Etta Candy, kan du måske begynde at kampagne nu.

Hvad er DC -serien, fans kan stemme for?

Vi har marts galskab. Skal vi kalde dette rasende Robin? (Image: DC Comics)

Så ja, der er en tonehøjde for “Etta Candy: Holliday Heroes Inc.” Men på den anden side af “boblende til dystre” spektrum har vi “Lobo/Animal Man: Scorched Earth.” Nu føles den sidste team-up som en “vent, hvorfor skete dette ikke allerede?” slags historie. På den anden side ved vi alle, at hardcore Etta Candy er. Alligevel er det kun to af de potentielle DC -serier, du kan stemme for. Listen for den første runde (af -ahem -runde robin) inkluderer:

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

DC Comics Series Vote Match #1:

Candy v Kilowog: Dawn of Adorabity. (Billeder: The Legend of Wonder Woman and Green Lantern: Recharge #1, DC Comics)

Her har vi Etta vs Kyle Rayner og Kilowog. Vi er revet her på tegneserier på denne. På den ene side er Etta Candy en underudnyttet karakter. Plus, hun vil spille modsat Amanda Waller. Hvor fantastisk vil det blive … potentielt, det vil sige. På den anden side … Kilowog, alias, den bedste lanterne. Her er beskrivelserne af de to DC Comics -serier, du kan stemme på:

Etta Candy: Holliday Hero, Inc.

I sommerferien fra Holliday College giver en ulykke Etta Candy hendes helt egne supermagter! Etta påtager sig den nye superheltmantel af slikstribe, og går sammen med Wonder Woman, Amanda Waller og hendes Beeta Lambda Sorority-søstrene for at skabe Holliday Hero Inc.-et ALL-piger agentur svoret for at beskytte og hjælpe enhver i nød. Woo woo!

Green Lanterns: Underverden i brand

Et dødbringende tøj af rumovertrædelser river den intergalaktiske underverdenssektor efter sektor under kommando af en forstyrrende ny kingpin på jagt efter en gammel lønningsdag, der er værd at blive målet for enhver magtspiller i galaksen – inklusive Sinestro! Green Lanterns Kyle Rayner og Kilowog er sat på sagen, men vil Kyle være i stand til at gøre denne i bogen, når han finder ud af, hvem der står bag det hele?

DC Comics Series Vote Match #2:

Ambush Bug v Zatanna: Dawn of Huh? (Billeder: Ambush Bug: Year None #2 og Zatanna #1, DC Comics)

Kan du huske karakteren bakholdsfejl? Ingen? Der kunne heller ikke nogen af ​​os her, men han er en DC -helt og tilsyneladende lidt af en idiot. Ligesom DC-ækvivalenten af ​​Marvel’s D-Man. Selvom det ville være sjovt at se denne karakter slå sig sammen med forskellige DC-helte, er han desværre op mod fan-favorit Zatanna. Her … vi elsker en god underdog -historie, så gå til team bakholdsfejl. Her er beskrivelserne af de to DC Comics -serier, du kan stemme på:

The Brave and the Bug: Crisis on Infinite Ambush

Ambush Bug skal slå sig sammen med nogle af DCs største helte for at overleve et angreb fra hævn-søgende bakholdsfejl fra tværs af multiverset, der aldrig fik eksisteret takket være ABs afvisning af at blive genstartet.

Zatanna og kongen af ​​mareridt

Noget er frygteligt galt med Zatannas kræfter, men inden hun kan helbrede sig selv, bliver hun tvunget til at konfrontere sin værste frygt i en underlig ny åndelig verden styret af den skræmmende anden verdensomme fjende kendt som kongen af ​​mareridt.

DC Comics Series Vote Match #3:

Lobo v Creeper: Dawn of Heebie-Jeebies (billeder: Lobo #4 og pas på Creeper! #3, DC Comics)

Denne kamp er så skæv; Det er som DC bare har brug for nogle tilfældige serier at stemme for. Lobo og Animal Man, to af de bedste og mest elskede figurer på DC … mod en ny karakter baseret på en allerede uklar karakter. Selvfølgelig sagde vi, at vi elsker underhunde, men i dette tilfælde tager vi den fyr, der kan kanalisere en hunds kræfter. Her er beskrivelserne:

Lobo / Animal Man: Scorched Earth

Lobo. Navnet gør hele fremmede løb samlet vådt af frygt. Hovedmanden er stolt hyper-voldelig, arrogant, højt, stædigt, utålmodig og dårligt tempereret. Det bedste ved ham er, at efter at han har afsluttet sin kontrakt, forlader han. indtil nu…

Søn af creeperen

En akavet teenagers liv vendes på hovedet, når han arver sin fars kaotiske kræfter. Med sin familie i fare skal Kieran Millar redde en far, han ikke kender fra det monster, han er blevet.

DC Comics Series Vote Match #4:

V Robins: Dawn of “Gør bedre, DC!” (Billede: Søn af Batman #3, DC Comics)

Tid til at bringe YA -læserne ind! Den første af de to titler har brug for en anden titel. Justice League Queer… det er som når de tilføjede “sort” før nogen karakter eller hold, der var sort. Det ville væreLigesom Kieron Gillen, der navngiver sit vartegn, løber unge Avengers “Queer Avengers”, da alle figurerne var queer. Beskrivelsen inspirerer heller ikke. Robins -serien lyder dog virkelig interessant. Her er beskrivelserne af de to DC Comics -serier, du kan stemme på:

Justice League Queer

Otte unge queer -helte undersøger en række uhyrlige manifestationer over hele verden og opdager, at der kommer noget meget mere skræmmende.

Robins

I Blüdhaven -lejligheden i Dick Grayson mødes en gruppe unge mennesker til kaffe, donuts og kvetching (mellem lange, akavede tavshed.) Det eneste, de har til fælles? Alle var engang Kid Wonders. Sidekicks til Batman. Robins.

DC Comics Series Vote Match #5:

Super Pets v Jesse Quick: Dawn of No Adult Supervision (Billeder: Supergirl: Hurtigste kvinder Alive og Super Sons: Årlig nr. 1, DC Comics)

Det næste par har os splittet ned i midten. En serie lyder som om det vil være Bonkers sjov. Men den anden lyder som en stor historie, der udforsker et mindre medlem af Flash -familien. Uanset hvad ville vi sandsynligvis vinde uanset hvilke DC -serie fans stemmer for. Her er info:

Paws fra Justice League

Når Justice League forsvinder, skal Jimmy Olsen og Super Pets redde verden fra visse undergang ved at posere som den manglende liga.

Jesse Quick: Control

Når Jesse Quick bruger sin hastighed til at få adgang til en fremmed artefakt fra en langdød civilisation, finder hun sig selv gennemsyret af evnen til at udnytte og kontrollere elementerne omkring hende, da hendes tidligere superhastighed er drænet. Men når magten begynder at ødelægge Jesse, skal hun beslutte at opgive disse gaver eller risikere at blive, bogstaveligt talt, hendes egen værste fjende.

DC Comics Series Vote Match #6:

Blue Beetle v Nightrunner: Dawn of Don’t Care. (Billeder: Blue Beetle #1 og Detective Comics Årlig #12)

Okay, så disse næste to lyder begge lidt kedelige. Selv her er vi delt ikke fordi vi er glade for begge, men fordi vi ikke kan beslutte, hvilken serie vi er mindre interesserede i. Og for at tro, at når fans stemmer for den næste DC -serie i den første runde, vil en af ​​disse to komme videre over andre serier, som fortjener det. Så her er de:

Blue Beetle: Graduation Day

Jaime Reyes er fanget mellem heroik og hans fremtid og er retningsløs. Når Reach Interrupt Jaimes gymnasiumseksamen, bliver tingene kun værre. Starfire bliver en ny mentor for Blue Beetle, men er det Jaime eller Scarab, der virkelig er i førersædet? Og hvorfor har Jaime ikke ansøgt om nogen colleges?

Nightrunner: Kærlighed i Paris

Alle Paris er besat af en berusende virtuel sangstress, hvis holografiske sceneshows lyser op i kærligheden. Men når “Vocaloid” -oplysningens fans begynder at forsvinde, skal Nightrunner spore den berygtede udvikler bag den uhyggeligt realistiske berømthed AI.

DC Comics Series Vote Match #7:

Swamp Thing V Harley Quinn: Dawn of Awesomesauce. (Billeder: Swamp Thing #15 og Harley Quinn #10, DC Comics)

Fra “Hvem bryder sig?” Til “kan vi have begge dele”, den syvende kamp er en stor. Faktisk ønskede vi bare ikke at stemme for nogen af ​​DC -serien, fordi det føltes som at vælge et yndlingsbarn. Swamp Thing vs Harley Quinn og Suicide Squad. Ligeledes er begge historier virkelig spændende. her er de:

Swamp Thing: A House of Secrets

Når kærlighed ikke vil dø, skal de døde stige fra graven for at dræbe den.

Louisiana, 1905: fanget i en evig trekant af kærlighed og levende død, den uhyrlige Alex Olsen; hans enke, Linda; og hans udøde rival, Damian, Vie for Control of the Cursed Swamp, hvor liv, død, fortiden og den fremtidige spiral ind i et uendeligt mareridt.

Suicide Squad syv

Harley Quinn leder et team af kriminelle-en millionæreventyrer, en scenen tryllekunstner, en sukker-besat seriemorder, en vildfarende tidligere superhelt, en beruset snigmorder, en stum metahuman og et barn, der bliver et monster-for at stoppe de århundreder gamle Blodkirke fra at forsøge at ødelægge hele menneskeheden.

DC Comics Series Vote Match #8:

Asteria mod Lois og Clark: Dawn of the Power of Love. (Billeder: WW84, Warner Bros og Lois Lane #3, DC Comics)

Ligesom den sidste kamp har begge disse serier et stort potentiale, og det er for dårligt, at de ikke begge kan komme videre. Imidlertid vinder ingen af ​​DC -serien; De kunne gøre Great DC Black Label -miniserier. For det første har vi Asteria (vi hørte om hende i WW84 og portrætteres af Linda Carter i post-kredit-scenen). Fordi hendes rolle var en af ​​de bedste underplaner (og underexploreret) af WW84, ville mere Asteria være stor. Men så er der Superman og Lois Lane vs hele solsystemet. Så ja, det har sort label skrevet over det hele. Tjek beskrivelserne.

Asteria: The Last Amazon

En udødelig Amazonian -mester vender tilbage til Man’s World for at opdage hende og Amazons ‘offer nu glemt; en ny race af helt, der søger magt, herlighed og dominans; og den hemmelige familie, hun efterlod, tilbød en sidste chance ved forløsning.

Superman & Lois: Tænding

Vores solsystem er en maskine – og dets formåler at fælde og dræbe Superman! Solen er mørkere, Mars ‘bane ændrer sig, og en mystisk citadel i Jupiters store røde øje er vækket; Det er tid for Kal-El at stå imod slutningen af sin verden. Men han gør det ikke alene: Lois Lane er velegnet og sprænger for at få den største historie i menneskets historie … og for at se Clarks ryg, da han står over for sin største udfordring endnu. Overfor gamle udlændinge og planetstørrelse maskiner, trickster asteroider og Gigakrakens fra Neptune, Superman og Lois kæmper på tværs af alle ni planeter for at forhindre Jordens mørke skæbne og redde vores fremtid!

Hvilken DC -serie vil du stemme for?

Den første runde slutter midnat 7. april, PT, så sørg for at få dine stemmer snart. Men hvis du stadig ikke er sikker, er der en spørgsmål og svar, du kan læse for at se, hvordan holdene har slået hver idé. Fortæl os også nedenfor, hvilke DC -serier du vil stemme for!

Leave a Comment