Superman & Lois -serien i fremskridt på CW med Tyler Hoechlin samt Elizabeth Tulloch

Da Supergirl først havde premiere på CBS, havde showet en streng politik om, at de ikke var aktiveret til at vise Superman. Denne politik blev ændret på det tidspunkt, hvor den anden sæson af showet havde premiere, samt i betragtning af, at karakteren så ud til at være et antal gange. Nå, nu bekræfter en erklæring fra CW, at en ny serie, Superman & Lois er i fremskridt med Tyler Hoechlin, såvel som Elizabeth Tulloch i rollerne. Selvom dette langt fra den allerførste serie, der fokuserer på figurerne, løfter det om at præsentere en anden slags historie, end fans bruges til at se på den lille skærm. Denne nyhed indikerer sandsynligvis, at prequel -serien i fremskridt fra Warner Bros. TV, Metropolis, ikke er mere. Denne serie ville have fokuseret på Lois Lane såvel som Lex Luthor i den titulære by før den allerførste optræden på fyren af ​​stål.

Tyler Hoechlin såvel som Elizabeth Tulloch spiller en helt anden Superman & Lois

Her er hvad vi forstår hidtil om serien, der stadig er udviklet. Det vil være en times lang dramaserie, hjulpet af Arrowverse-designer Greg Berlanti såvel som udøvende producent på Flash Todd Helbing. Helbing vil komponere piloten baseret på det berømte par, der oprindeligt blev produceret i 1938 af Jerry Siegel såvel som Joe Shuster. Naturligvis vil showet fokusere på forbindelsen mellem Superman såvel som Lois Lane. Den ene er en big-time superhelt, såvel som den anden er en iherdig journalist. Dette minder os om netværksserien Lois såvel som Clark fra 1990’erne og Clark: The New Adventures of Superman med Teri Hatcher såvel som Dean Cain i rollerne. Der er dog to store forskelle.

x

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 sekunder på 12 minutter, 40 sekunder

Direkte
00:00
12:40
12:40

Den allerførste er, at i Superman & Lois er de figurer, der spilles af Tyler Hoechlin såvel som Elizabeth Tulloch allerede gift. I slutningen af ​​sidste års andreverdener, som Arrowverse crossover, foreslog Superman (i fuld kostume) til Lois (selv klædt i en blå kjole, der hører tilbage til Superman II). Meget af dramaet i den gamle serie fokuserede på Clark, der skjulte sit trick fra Lois, såvel som det er ude af vinduet her. Alligevel bekymrer det sig om ikke super-fans, da den største ændring er en, der kommer direkte fra de nuværende tegneserier. I dette hjørne af DC’s Multiverse er Lois såvel som Clark forældre. Denne gang omkring dramaet vil ikke bare være superhelt-antics, men ligesom at finde ud af nøjagtigt, hvordan man rejser en super-baby midt i al den galskab.

Superman & Lois er endnu en vækst til den stadigt voksende pilver på CW

billede ved hjælp af CW

Dette år markerer den sidste sæson af Arrow, den allerførste DC -serie, der blev oprettet af Berlanti for CW. Når det er væk, vil der stadig være masser af DC -shows på netværket. Batwoman, The Flash, Supergirl, Black Lightning samt Legends of Tomorrow ruller i øjeblikket stadig. Man må dog stille spørgsmålstegn ved, hvor meget gas rollebesætningen såvel som team af disse shows har tilbage i tanken. Alligevel, selvom disse serier vedvarer i et par meget flere sæsoner, kommer DC -serien bare ved at komme fra CW. Sammen med Superman & Lois vil der være en ny spinoff af Arrow med Katherine McNamara, Katie Cassidy Rodgers, samt Juliana Harkavy. Der var ligeledes et rygte om, at DC World såvel som HBO Max vil slå sig sammen for en masse flere serier fra Greg Berlanti. DC Properties har muligvis svært ved at kæmpe med Marvel Comics Motion Pictures på billetkontoret, men de dominerer på tv.

Stadig markerer dette en enorm ændring for DC -verdenen på CW. Dette er det allerførste show, der indeholder et overskydende medlem af Justice League. Fra ikke at blive aktiveret til at se Superman på Supergirl til en ny serie med ham såvel som hans halvkryptoniske søn? Det er en enorm aftale. Faktisk antyder det, at Batwoman muligvis kan se tilbagevenden af ​​Bruce Wayne såvel som hans tv-averse alter-ego.

Er du ekstatisk over den nye Superman & Lois -serie såvel som kan du lide Tyler Hoechlin såvel som Elizabeth Tulloch i rollerne? Del dine tanker, reaktioner såvel som virkelig håber i kommentarerne herunder!

Fremhævet billede ved hjælp af CW

Leave a Comment